Mancare de mazare (de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Aug 2013 | 46429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 5 cepe mici
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov mare
  • 1/2 kg rosii
  • 1 cutie concentrat de pulpa de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de vegeta
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare (de post):

Curatam si spalam legumele.

Ardeiul, ceapa si morcovul se trec prin robot apoi se calesc in ulei (cca 10 minute).

Rosiile se trec de asemenea prin robot, obtinem un suc de rosii mai gros pe care-l adaugam peste legumele calite. Condimentam, adaugam foaia de dafin si mai lasam la foc potrivit cu capacul pus inca 15 minute.

Adaugam mazarea si concentratul din pulpa de rosii si lasam sa fiarba in continuare cu capacul pus pana fierbe mazarea.

La final presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

11.08.2013, 19:39

grozav de buna si mie imi place!

Rocsi 1

11.08.2013, 19:52

Mmm mazare. Buna, buna

christyansen 1

06.08.2014, 16:23

buna papica bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu soia "Inedit"