Mancare de spanac cu orez

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 9 Mar 2017 | 5587 vizualizari

 

O mancare de primavara extrem de gustoasa si sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac congelat, sau 450 de grame.
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • + carne de pui( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu orez:

Mai intai, curatam ceapa, o taiem marunt si o calim impreuna cu orezul in ulei incins, pentru 7-8 minute. Adaugam apoi o cana de apa si spanacul si lasam sa fiarba aprox. 20-25 de min. Amestecam din cand in cand si, daca este nevoie, mai adaugam apa.

Carnea de pui o prajim in ulei incins separat.

Batem oul si il adaugam peste mancarea de spanac atunci cand aceasta este gata, inainte sa-i stingem focul cu 1-2 minute.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si 1 lingura de bulion.

2

La carne si ou puteti renunta daca tineti post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

09.03.2017, 09:31

oanapl 1

09.03.2017, 17:42

kytz 1

10.03.2017, 10:36

Mi-e poftă! Abia aștept să apară urzicile și la noi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac (Crespelle di spinaci) in sos de iaurt cu menta