Mancarica de linte si germeni de legume

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2011 | 3195 vizualizari

 

Deci ce pot spune...decat ca recomand tuturor femeilor sa manance germeni de legume:
germeni de varza rosie(intareste oasele)
germeni de fasole Mung(contin toata gama de vitamina B),care se stie ca face minuni cu parul,tenul
germeni de chili, de broccoli,de orz...
E bine ca eu asa le-am gasit la caserola..
Nemtii folosesc mult la salate acesti germeni,si nu numai
Am pus si o poza cu minunatii embrioni ai plantelor.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr linte(eu nu am gasit decat la conserva prefiarta)
  • 300 grame germeni de legume
  • 3 rosii
  • o ceapa rosie
  • condimente
  • piper cu lamaie
  • cateva fire oregano(eu am avut uscat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de linte si germeni de legume:

Intr-o oala cu o lingura unt am stors si am pus ceapa rosie tocata marunt,rosiile taiate cubulete, lintea, si firele de oregeno.am lasat pe foc mic pana a mai scazut un pic.

Intre timp am spalat cu un jet de apa germenii,i-am pus pe un servetel 3 minunte dupa care i-am stropit cu otet balsamic(f putin)

cand lintea a fost aproape gata am pus condimente dupa gust si germanii de grau amestecand continuu pt ca pasta era groasa si se prindea de fundul oalei.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancarica de linte si germeni de legume 85855
retete culinare - Mancarica de linte si germeni de legume 85856

COMENTARII (13)

Cris2711 1

18.02.2011, 17:08

Nico interesant de bun

MIUTA 1

18.02.2011, 22:04

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21