Melcisori cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 10532 vizualizari

 

Am plecat de la reteta Diaconitei ( Melcisori cu mar si branza) >:D< >:D< >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr branza ricotta
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 10 gr drojdie proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ricotta:

Se pune drojdia cu o lingura zahar ,o lingura de faina si putin lapte caldut si lasam sa dospeasca.

Branza o amestecam cu zaharul,ouale si uleiul. 

Adaugam drojdia dospita si restul de faina amestecata cu sarea.Se framanta cu laptele caldut.Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Lasam aluatul sa dospeasca la loc cald pana ce isi va dubla volumul.

Intindem o foaie de aluat ,presaram zahar si rulam.Taiem bucati si le punem in tava.

Le mai lasam 10-15 minute la dospit.

Le coacem in cuptor la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Melci cu branza dulce