Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Fileurile de peste se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei. Se pun intr-o tava unsa cu ulei (de preferat de yena, sa nu se lipeasca). Se dau la cuptor pentru 40-50 minute.
Intre timp preparam sosul. Amestecam bine faina cu smantana si cu laptele. Apoi adaugam zeama de la o lamaie, vinul si 200 ml apa. Acest sos se pune la foc mic si se amesteca cu un tel, lasandu-se pe foc pana da in clocot. Dupa ce oprim focul, adaugam patrunjelul tocat marunt. Cand s-a rumenit un pic pestele, adaugam sosul si mai dam la cuptor pentru 15 minute. Servim cu cartofi natur si ornam cu felii de lamaie.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult