Minestrone

de marcelas in Supe/Ciorbe, 13 Feb 2010 | 7012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  •  rosii taiati cubulete
  • 2 morcovi taiati felii subtiri
  • 1 ceapa mare taiata marunt
  • 2 cozi de telita taiate felii
  • 250g legume congelate( mexican mix)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 litru supa de legume(vegetable broth)
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita italian seasoning
  • 2 foi de dafin
  • 1 conserva rosii (diced tomatoes)
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 coserva mica sos de rosii
  • 1 conserva fasole boabe
  • o mana de paste fainoase
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone:


Punem toate ingredientele la fiert intr-o oala incapatoare, la foc foarte mic-mai putin ultimele doua ingrediente.
Cand toate sunt fierte adaugam pastele si fasolea si mai lasam la fiert jumatate de ora.Eu am facut supa la slow cooker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

ionix 1

13.02.2010, 11:52

cu siguranta mi-ar placea sa mananc asa ceva o pun la favorite

marcelas 1

16.02.2010, 06:39

E delicioasa cu siguranta! O saptamana placuta in continuare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole uscata