Minitarte cu pere

de ianculubita in Prajituri, 11 Noi 2013 | 2591 vizualizari

 

Delicioase si aromate!!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 4 pere potrivite, un soi mai tare
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g fulgi de migdale
  • 300 ml smantana
  • 4 oua
  • 100 g zahar + 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu pere:

Perele spalate, curatate de coaja si seminte, taiate in sferturi, le punem intr-un vas pe foc cu 2 linguri zahar si apa cat sa le cuprinda. Dupa ce s-au inmuiat, le scoatem si le lasam deoparte sa se raceasca.

In acest timp pregatim crema: intr-un vas amestecam ouale cu zahar pana se topeste, adaugam smantana si pudra de migdale

In formele de minitarte tapetate cu aluat de foitaj, punem cate o jumatate de para, acoperim cu crema iar deasupra presaram fulgi de migdale. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit se pot servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere si crema de vanilie