Mititei la Dry Cooker

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 17356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata porc
  • 500gr carne tocata vita
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • busuioc
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la Dry Cooker:

Carnea am amestecat-o cu condimentele si cu usturoiul pisat  si am format un sul pe masa de lucru(masa trebuie unsa cu ulei) iar cu un cutit am taiat si am format mici.

Odata incinsa tigaia am pus mici si am acoperit timp de 5min dupa care i-am intors.Micii i-am scos pe un prosop de hartie pt a absoarbe grasimea

Se servesc calzi cu mustar. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:01

buni

mihaelaM 1

27.05.2011, 09:58

multumesc mamaie

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:20

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti - la Dry Cooker