Mix de rulouri umplute cu branza

de danielaR in Pangasius, 16 Oct 2013 | 1366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 3 fileuri de peste(eu am folosit pangasius)
  • 150 gr crema de branza cu marar
  • 1 pachet de sunca de curcan felii
  • 200 gr smantana 30% grasime
  • cateva fire de praz
  • oregano,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de rulouri umplute cu branza:

Dovlecelul si vanata le taiem pe lungime. Feliile le prajim putin doar atat cat sa se inmoaie pt a le putea rula.

Pe un fileu de pangasius asezam o felie de dovlecel apoi una de sunca de curcan si rulam. Facem la fel pt toate fileurile de peste. Le asezam in picioare ca un turnulet.

Feliile de dovlecel si vanata le ungem cu crema de branza si rulam.

Punem astfel toate rulourile intr-un vas yena si deasupra turnam smantana. Presaram piper si firele de praz tocate marunt.

Dam la cuptor 40 minute

Mie mi-a placut rezultatul!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269340
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269341
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269342
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269343
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269344
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269346
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269347
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269348
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269349
retete culinare - Mix de rulouri umplute cu branza 269350

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

17.10.2013, 06:10

bune

Rocsi 1

17.10.2013, 11:30

bianca92 1

28.10.2013, 20:37

mama ce bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18