Muffins umplute cu gem de mure

de -Miti- in Prajituri, 24 Iul 2012 | 1527 vizualizari

 

Tot am vazut reteta pe siteurile straine,mi-a placut ideea si am sa le fac mai des,mai ales ptr pachetel la scoala.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr zahar
  • 3 lingurite praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 12 lingurite gem de mure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins umplute cu gem de mure:

Se cerne faina,se adauga zaharul,sarea si praful de copt.

Separat intr-un bol,se amesteca uleiul,frisca lichida si ouale,apoi se adauga amestecului de faina.

Se amesteca usor, chiar numai cat sa se incorporeze faina,daca amestecati vartos briosele nu vor mai fi fragede.

Se pune hartia ptr briose in tava sau se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se adauga cate o lingura de compozitie in forma de briose,iar peste punem o lingurita de gem de mure. Acoperim gemul cu compozitia si dam tava la cuptorul preincalzit,cam 25 de minute.

Se lasa sa se raceasca si se servesc cu cafea,ceai sau lapte.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muffins umplute cu gem de mure 171335
retete culinare - Muffins umplute cu gem de mure 171336
retete culinare - Muffins umplute cu gem de mure 171337
retete culinare - Muffins umplute cu gem de mure 171338

COMENTARII (17)

iri_iri 1

24.07.2012, 22:24

mamaieelena 1

25.07.2012, 20:11

bun rau

-Miti- 1

27.07.2012, 15:09

dia,pai eu te strig la bulane de pui

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D