Musaca

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2013 | 5902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • lapte
  • sare
  • umplutura
  • 500 g carne tocata
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel
  • 1 ou
  • uns
  • 2 oua
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii ii curatam si ii punem la fiert,cand au fiert ii scurgem de apa si ii pisam. Adaugam untul,sare,piper,lapte si 1 ou batut si amestecam.

Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare,ardeiul tocat marunt si lasam sa se caleasca putin impreuna. Adaugam 2 linguri pasta de tomate si carnea. Punem cca 1 cana de apa si lasam sa fiarba pana scade.

Adaugam condimentele dupa gust si lasam sa se raceasca. Intr-o tava unsa cu unt se intinde un strat de piure de cartofi,carnea,strat de cartofi. Deasupra adaugam 2 oua batute si cascavalul dat prin razatoare.

Dam la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

03.02.2013, 23:12

danakarin 1

04.02.2013, 09:01

Bravo! Imi place varianta asta cu cartofi pure!

reisnaor_2006 1

19.03.2014, 17:16

delicios,ce bine arata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de carne cu dovlecei si vinete