Mușchi de porc împletit și cartofi prăjiți

de Studenta_la_cratita in Porc, 2 Ian 2016 | 399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc mușchi de porc
  • 2 căței usutoi
  • sare, piper, rozmarin
  • ulei de măsline
  • bere
  • 2 felii cașcaval
  • 2 felii pastramă
  • 2 lgțe miere de albine
  • cartofi
  • varză murată
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mușchi de porc împletit și cartofi prăjiți:

Se taie mușchiul în 3 fîșii egale. Se împletește. Se crestează și se pun cîțiva căței de usturoi, sare, piper, rozmarin. Între fâșii am pus cașcaval și pastramă, tăiate bastonașe. Se stropește cu ulei de măsline, se pune 1/2 doză de bere, se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la cuptor la foc mediu 30 min. Se scoate și se pune puțină miere de albine pe deasupra și se mai dă 5 minute la cuptor la foc mare.

Separat am făcut cartofi prăjiți și salată de varză murată.

Poftă mare și La mulți ani! 

 

COMENTARII (2)

Gicuta69 1

02.01.2016, 19:39

MotanLaOale 1

03.01.2016, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: