Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aceasta reteta desi are ingrediente putine este minunata.Sosul care se formeaza din ceapa,in combinatie cu muschiletul fragezit de la marinata sunt pur si simplu delicioase.
Intr-un vas punem 7 linguri de ulei,cele 4 linguri de vin,piperul boabe si amestecam un pic pana se omogenizeaza.Carnea o spalam,o uscam cu prosop de hartie si o punem in compozitia obtinuta.Acoperim cu folie alimentara si dam totul la rece pt 2 ore,cu mentiunea ca dupa o ora intoarcem carnea.
Dupa ce carnea a stat la rece,o scoatem din marinata,o taiem felii subtiri,o dam cu sare, piper si o gatim intr-o tigaie fara ulei.
In alt vas punem pe foc uleiul ramas,sotam ceapa taiata cubulete mici si lasam la foc cca 2 min.Adaugam vinul si lasam totul cca 4 min amestecand des,apoi adaugam si marinata, mai dam intr-un clocot si oprim focul.Servim imediat punand in farfurie sosul,apoi carnea.
1
Se poate gati bucata intreaga de carne,apoi taiata feliute,dar creste timpul de preparare
2
Se poate servi simplu sau alaturi de orice garnitura
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult