Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar

de Brindusa in Porc, 31 Ian 2010 | 1874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 muşchiuleţe de porc (mai mult de 1 kg)
  • 4 linguri de muştar
  • 2 linguriţe boabe muştar alb
  • 1 linguriţă boabe muştar negru (opţional)
  • sare, dupa gust
  • 200 ml ulei fara miros, pentru prajit
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar:

Taie toate grasimile si tendoanele de pe muşchi. Amestecă muştarul cu boabele de muştar şi sarea şi pune+le pe o farfurie. Dă fiecare muşchi prin pasta formată.

Pune uleiul într-o tigaie mare şi prăjeste muşchiul pe toate părţile. În felul ăsta se păstreză toate sucurile înăuntru.

Pune toate bucăţile de carne într+o tavă cu vinul si coace în cuptor la 190C cam 1 oră (pâna ce carnea e făcută, dar nu e uscată).

Scoate carnea din tavă. Răzuie toate rămaşiţele din tavă, pune 1-2 pahar vin alb (sau supă de pui clară) şi fierbe puţin să se formeze un sos. Poţi pune şi 1 linguriţă de amidon, dacă vrei ca sosul să fie mai gros.

Serveşte carnea cu sos şi cu garnitură de piure si ciuperci sote, alaturi de murături.

 

RETETA IN IMAGINI

Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar-0
Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar-1
Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar-2
Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar-3

COMENTARII (7)

Brindusa

Brindusa 1

31.01.2010, 19:05

Teo, chiar a fost facut pentru o sarbatoare!

Brindusa

Brindusa 1

31.01.2010, 19:06

Mersic, Oana.

Bunica

Bunica 1

31.01.2010, 21:30

E foarte bun muschiuletul imbracat in mustar ! Arata foarte bine si cred ca este si foarte gustos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!