Napolitane de casa

de butoiaurora76 in Prajituri, 18 Iul 2012 | 8670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • o cana lapte
  • o margarina
  • 4 linguri de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane de casa:

Zaharul, faina, si cacao se amesteca uniform intr-o cratița. In alta cratița se topește pe foc margarina in lapte, iar dupa ce da in cateva clocote se adauga compoziția din prima cratița. Se pune treptat și se amesteca pentru a nu se face cocoloașe. Se amesteca continuu și se lasa sa fiarba pana ce devine o crema. Se ia de pe foc și se racește. Cand devine calduța in crema se adauga cocosul. Se ung foile cand s-a racit complet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Sim0na 1

18.07.2012, 20:19

Foarte bune sunt! Mult mai sanatoase decat cele de cumparat!

iry-gabriela 1

18.07.2012, 21:25

un desert destul de usor si bun

butoiaurora76 1

19.07.2012, 10:35

asa e, usor de facut si fara E-uri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca