Nectar cu sampanie

de MotanLaOale in Cocktail, 12 Ian 2011 | 1779 vizualizari

 

Intodeauna dupa revelion ramane sampanie la care nu se mai uita nimeni, dupa cupa de la miezul noptii, asa ca am incercat sa o valorific altfel..........si a iesit ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 greff rosu
  • 1 portocala
  • 3 kiwi
  • 1 lamaie
  • 500 ml sampanie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar cu sampanie:

Fructele se curata, se taie bucati, se pun in blender si se amesteca pana se obtine un nectar.

Se toarna si sampania si se amesteca inca putin.

Se pune in pahare, se orneaza cu o felie de lamaie sau portocala, se pune pai si se poate servi.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Nectar cu sampanie 77226
retete culinare - Nectar cu sampanie 77227
retete culinare - Nectar cu sampanie 77228
retete culinare - Nectar cu sampanie 77229
retete culinare - Nectar cu sampanie 77230

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

26.02.2012, 23:10

Panacris 1

01.09.2014, 20:33

De pus la seif! Delicios!

MotanLaOale 1

01.09.2014, 21:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21