Nectar de mere

de jolygina in Cocktail, 25 Sep 2010 | 9208 vizualizari

 

ceva racoros si facut pentru prima data .sper sa va placa......

 

INGREDIENTE

  • 3 litri jumate de apa
  • 1 kg zahar
  • putina scortisoara
  • zeama de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de mere:

Se curata merele ,

intre timp punem apa cu zaharul la fiert ,

cand a inceput sa clocoteasca apa si s-a topit  zaharul se adauga merele taiate cubulete si se lasa sa fiarba cam 20-30 min pana cand se lasa pe fundul oalei sau verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-au inmuiat

scoatem merele si le pasam cu jumatate din sucul obtinut dupa care amestecam cantitatea pasata cu sucul ramas ,

la sfarsit adaugam scortisoara si zeama de lamaie !

 

RETETA IN IMAGINI

Nectar de mere-0
Nectar de mere-1

COMENTARII (17)

lilik 1

02.10.2010, 20:27

ce sete mi-e5

adasev12 1

05.10.2010, 00:06

buna...dar cate mere trebuie...ca nu ai scris....?

jolygina 1

07.10.2010, 01:29

uf firar sa fie am gresit ,de fapt am uitat sa scriu trebuie cam 1,500g mere
mersi frumos adasev12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04