Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, cacao. Apoi se pun cele 4 linguri de gem, uleiul si apa minerala. Amestecati bine pana se topeste zaharul. Turnati aluatul intr-o tava mai adanca tapetata cu hartie de copt. Puneti tava la cuptor pentru 35-40 minute.
Pentru glazura se fierbe apa cu zaharul pana devine un sirop lipicios. Apoi adaugam cacao si zaharul vanilat.
Turnati glazura calduta peste prajitura rece si presarati deasupra nuca de cocos.
1
Pentru ca glazura sa iasa mai fina puteti sa adaugati cateva patratele de ciocolata amaruie.
2
Nu deschideti cuptorul in primele 20 minute pentru a nu se lasa.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult