Nori pufosi

de - Andreea - in Dulciuri, 2 Ian 2013 | 3077 vizualizari

 

reteta am preluat-o de la divainbucatarie...cu mici modificari
usor de realizat si foarte pufoase...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 gr iaurt simplu
  • 150 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri zahar tos
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nori pufosi:

1.punem oul intr-un bol si il batem bine amestecandu-l apoi cu zaharul tos, zaharul pudra, coaja de lamaie si iaurtul. Amestecam bine pana ce zaharul este topit.

2.adaugam faina amestecata cu praful de copt ,amestecam bine pana obtinem o compozitie de consistenta smantanei.

3.punem ulei in tigaie si cand acesta e foarte incins luam cu o lingura din compozitie si punem in ulei. Lasam sa se rumeneasca usor.

4.le scoatem pe un servet de hartie si cand s-au racit le pudram cu zahar pudra (optional)

TIPS-URI

1

daca nu va place coaja rasa de lamaie puteti folosi esenta de rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nori pufosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu dovleac