Nudly

de nadina73 in Mancare copii, 7 Aug 2010 | 24319 vizualizari

 

am facut gomboti cu prune si dragos s-a suparat de ce nu i-am fact si lui nudly simpli,i-am promis,asa ca m-am tinut de promisiune

 

INGREDIENTE

  • 250 g cartofi
  • 70 g faina alba
  • 1/2 lingura ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de  scortisoara macinata
  • 1 ou
  • Pesmet:
  • 1 lingura de unt
  • 70-80 pesmet
  • 2 linguri zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nudly:

Se curata cartofii si se pun la fiert apoi se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu faina,oul,uleiul,zaharul si scortisoara se framanta aluatul  bine cu faina pe masa de lucru

Se ia din aluat si se face ca un sarpe subtire  apoi se taie la 3-5 cm si se pun sa fiarba in apa cu sare pana se ridica la suprafata apoi se mai lasa 2 minute si se scot cu o paleta.

Se pregateste pesmetul cu unt si zahar si se dau prin pesmet calzi.

Se servesc atat calzi cat si reci

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Nudly 45323
retete culinare - Nudly 45324
retete culinare - Nudly 45325
retete culinare - Nudly 45326
retete culinare - Nudly 45327
retete culinare - Nudly 45328
retete culinare - Nudly 45329
retete culinare - Nudly 45330

COMENTARII (30)

nadina73 1

10.08.2010, 14:11

multumesc mult marianamerita sa le incerci

nadina73 1

10.08.2010, 14:12

la dragos i plac doar asa cu pune nu prea se omoara el

crezygeo 1

29.11.2010, 14:13

interesan cate poti face din cartofi.cu singuranta o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55