Omleta cu carnati de bere si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 6637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150g carnati de bere
  • 100g branza de burduf
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare (daca este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati de bere si branza de burduf:

Carnatii de bere se cresteaza si se pun la prajit intr-o lingura de ulei.

Ouale se bat cu laptele.

Se adauga in ouale batute si branza de burduf si piper (sare nu a fost nevoie).

Cand carnatii sunt prajiti se adauga si amestecul de oua.

Se prajeste la foc mediu pe ambele parti.

Se mananca cu rosii sau salata de rosii.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Laptele se pune pentru a fi omleta mai pufoasa.

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-0
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-1
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-2
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-3
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-4
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-5
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-6
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-7
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-8
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-9
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-10
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-11
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-12
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-13
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf-14

COMENTARII (38)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

02.04.2015, 11:22

iri_iri

iri_iri 1

03.04.2015, 11:25

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.04.2015, 12:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!