Omleta cu carnati de bere si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 6572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150g carnati de bere
  • 100g branza de burduf
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare (daca este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati de bere si branza de burduf:

Carnatii de bere se cresteaza si se pun la prajit intr-o lingura de ulei.

Ouale se bat cu laptele.

Se adauga in ouale batute si branza de burduf si piper (sare nu a fost nevoie).

Cand carnatii sunt prajiti se adauga si amestecul de oua.

Se prajeste la foc mediu pe ambele parti.

Se mananca cu rosii sau salata de rosii.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Laptele se pune pentru a fi omleta mai pufoasa.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266363
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266364
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266366
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266367
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266369
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266370
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266372
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266373
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266374
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266375
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266376
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266377
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266378
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266379
retete culinare - Omleta cu carnati de bere si branza de burduf 266380

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

02.04.2015, 11:22

iri_iri 1

03.04.2015, 11:25

MotanLaOale 1

03.04.2015, 12:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55