Omleta cu dovlecel si chorizo

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2014 | 865 vizualizari

 

O omleta atat de consistenta insotita de cruditati este potrivita atat pentru mic dejun cat si pentru cina .

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • faina alba
  • oregano uscat
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cas de vaca [ de casa ]
  • 100 gr chorizo picant
  • 3 oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • rosii cherry
  • ardei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel si chorizo:

  1. Dovlecelul se curata, se feliaza , se sareaza , se presara cu oregano si faina alba .
  2. Prajiti dovlecelul[ intr-o  tigaie mare tip Wok ] pe ambele parti .
  3. Reduceti intensitatea prajirii la jumatate .
  4. Puneti peste dovlecel casul taiat marunt ouale batute spuma cu sare .
  5. Deasupra asezati chorizo-ul feliat si rosiile .
  6. Puneti capacul pana oul este suficient de inchegat .
  7. Asezonati omleta cu patrunjel verde si ardei .
  8. Serviti cu salata de cruditati .
 

TIPS-URI

1

Daca preparati pentru mai multe persoane puteti pune dovleceii prajiti intr-o tava si sa continuati prepararea la cuptor .

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu  dovlecel si chorizo-0
Omleta cu  dovlecel si chorizo-1
Omleta cu  dovlecel si chorizo-2
Omleta cu  dovlecel si chorizo-3
Omleta cu  dovlecel si chorizo-4
Omleta cu  dovlecel si chorizo-5
Omleta cu  dovlecel si chorizo-6
Omleta cu  dovlecel si chorizo-7
Omleta cu  dovlecel si chorizo-8
Omleta cu  dovlecel si chorizo-9

COMENTARII (17)

Andreea Caroline 1

27.06.2014, 10:48

Ce-mi place ...

Pushaa 1

27.06.2014, 11:04

tarasmariana 1

27.06.2014, 18:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20