Omleta cu Ghiveci de legume

de Catalina L in Mancaruri de legume, 15 Oct 2016 | 2368 vizualizari

 

Ce spuneti de o omleta frumoasa si gustoasa acompaniata de legume proaspete si savuroase?
Aceasta mancare ne place mult si am obiceiul s-o fac atat vara cat si iarna.
Trebuie numai sa pregatiti ghiveciul tip ratatouille.
Va recomand sa-l faceti o zi inainte, aceasta garnitura este si mai buna cand este reincalzita. Iarna deschid un borcan pregatit vara -vezi reteta aici.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 450 g de ghiveci de legume
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Ghiveci de legume:

Bateti ouale cu un tel sau o furculita. Puneti sare si piper.

Intr-o tigaie puneti la-ncalzit 2 linguri de ulei de masline.

Cand uleiul este incins varsati ouale.

Atunci când omleta este aproape facută puneti ghiveciul fierbinte pe o jumătate din omleta. Dati un tur de piper.

Pliati cealaltă jumătate de omleta peste legume.

Lasati pe foc inca 2 minute- omleta este gata.

Se pune pe o farfurie de serviciu si se serveste imediat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Israeli Shakshouka