Omleta quarto formaggi

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2015 | 4598 vizualizari

 

Avand branzeturi de la stana am incercat o omleta cu ele. A iesit ceva foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 100g urda
  • 100g cas framantat
  • 100g branza de burduf in coaja de brad
  • 100g cascaval de stana
  • 4 oua
  • 1 lingura unt
  • piper
  • sare daca este nevoie (de obicei nu este)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta quarto formaggi:

Urda si casul se taie cuburi.

Cascavalul se rade iar branza de burduf se marunteste.

Ouale se bat bine cu piper si cu branza de burduf.

Intr-o tigaie se topeste untul si se pun ouale batute.

Se pune in tigaie urda si casul imprastiate pe toata suprafata.

Dupa 3 minute se presara si cascavalul ras.

Cand este facuta pe o parte se intoarce si pe partea cealalta, cu grije ca este cam moale.

Cand este facuta se impatureste in doua si se scoate pe o farfurie,

Se serveste calda cu ceapa si rosii.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta quarto formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi rasi