Omleta quarto formaggi

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2015 | 844 vizualizari

 

Avand branzeturi de la stana am incercat o omleta cu ele. A iesit ceva foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 100g urda
  • 100g cas framantat
  • 100g branza de burduf in coaja de brad
  • 100g cascaval de stana
  • 4 oua
  • 1 lingura unt
  • piper
  • sare daca este nevoie (de obicei nu este)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta quarto formaggi:

Urda si casul se taie cuburi.

Cascavalul se rade iar branza de burduf se marunteste.

Ouale se bat bine cu piper si cu branza de burduf.

Intr-o tigaie se topeste untul si se pun ouale batute.

Se pune in tigaie urda si casul imprastiate pe toata suprafata.

Dupa 3 minute se presara si cascavalul ras.

Cand este facuta pe o parte se intoarce si pe partea cealalta, cu grije ca este cam moale.

Cand este facuta se impatureste in doua si se scoate pe o farfurie,

Se serveste calda cu ceapa si rosii.

Pofta Buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta quarto formaggi 404632
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404633
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404634
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404635
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404636
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404637
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404638
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404639
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404640
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404641
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404642
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404643
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404644
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404653
retete culinare - Omleta quarto formaggi 404656

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

06.10.2015, 21:08

Multumesc

Aletta 1

06.10.2015, 21:11

MotanLaOale 1

06.10.2015, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: