Omletă rulată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 1421 vizualizari

 

Simplu,rapid,delicios!!!!Un mic dejun ori un aperitiv.Alegerea vă aparţine.Pentru umplutură puteţi să folosiţi şi alte ingrediente: morcov,ardei roşu,dovlecel….

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 felii sunca
  • Ceapa verde
  • Cascaval
  • Marar verde
  • Sare,piper
  • Ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă rulată:

Ouale se bat foarte bine pana se omogenizeaza.Se adauga sare si piper.Sunca si cascavalul se taie cubulete.Se taie si ceapa verde si mararul.

Intr-o tigaie punem putin ulei.Cu un servetel ungem si marginile tigaii cu ulei.

Prajim putin ceapa si sunca.Daca nu doriti sariti peste etapa asta.Mie nu mi-a placut ceapa cruda de data asta.

Puneti jumatate din cantitatea de oua si lasati focul mic.Cand a inceput sa se inchege,adaugati cubuletele de cascaval si mararul verde.

Cu ajutorul unei palete tragem omleta si o rulam,lasand cam un sfert din tigaie libera.Pe acest loc in tigaie,punem jumatate din cantitatea de ou pastrata..

Cand s-a prajit si partea aceasta,mai tragem si rulam din nou,apoi punem oul ramas in tigaie.

Impaturim pentru ultima oara.Putem servi calda sau rece.

Poftă bună!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Omletă rulată-0
Omletă rulată-1
Omletă rulată-2
Omletă rulată-3
Omletă rulată-4
Omletă rulată-5
Omletă rulată-6
Omletă rulată-7

COMENTARII (21)

adry88 1

23.04.2012, 11:05

like

Sim0na 1

24.04.2012, 20:21

Pfa... m-ai uns la suflet cu omletica asta...

simona119 1

26.04.2012, 16:21

Parca arata mai bine ca a mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04