Orez canatonnais

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 3396 vizualizari

 

O reteta japoneza, imi place mult si e usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez basmati
  • 1 lingura mazare fiarta
  • 1 lingura porumb fiert
  • 1 ou
  • sare
  • otet
  • piper
  • putin unt
  • 1 lingura ciuperci mici din conserva
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez canatonnais:

Intr-o craticioara, topim untul si punem orezul sa se caleasca putin, apoi adaugam apa calda cat sa acopere orezul si lasam la fiert incet, punand apa din cand in cand pana e gata orezul (indicat e sa lasam orezul pana se evapora apa). Oul il facem omleta. Punem orezul intr-un bol, adaugam oul si celelalte ingrediente si e gata de servire!

 

COMENTARII (25)

Satisfyyourcravings 1

10.02.2013, 17:59

Supeeer!

Doralinda 1

10.02.2013, 18:03

Satsfy

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L