Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand aud "orez cu lapte" imi vine in minte gustul copilariei... Ieri seara am tras o fuga pana la socrii, iar tata-socru, ca si mine, iubeste laptele cu orez... Ne-a invitat la o portie de orez cu lapte, dar din pacate n-am apucat sa gustam ca ne grabeam :(... Asa ca... de cum am ajuns acasa am si pus oala pe foc ... Aveam cu totii o pofta nebuna de lapte cu orez :)) Azi am mai facut o "tura" ca nu ne-am astamparat pofta :P
1. Spalam orezul in mai multe ape.
2. Punem orezul si laptele in aceeasi cratita pe aragaz (va sfatuiesc sa puneti intr-un vas in care sa nu se prinda, eu am de tuci:)
3. Lasam la foc mic pana fierbe orezul, 25-35 min.
4. Adaugam zaharul si scortisoara si oprim focul.
5. Facem un piure din capsune, pe care il punem deasupra orezelului.
Pofta Buna!
1
Daca nu va place cu scortisoara, puteti renunta la ea.
2
Puteti pune mai mult zahar daca va place mai dulce.
3
Fierbeti orezul direct in lapte, iese mult mai gustos asa ;)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult