Orez cu legume si limba de vita

de Bya Ralu in Vita, 21 Aug 2012 | 3863 vizualizari

 

Am pastrat zeama in care a fiert limba de vita,si mi-au mai ramas cateva bucati si din limba de vita si m-am hotarat sa fac un orez,e delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • zeama de la limba de vita
  • 4-5 felii de limba de vita
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe albe mici
  • ulei masline
  • 1 ceasca de vin rosu
  • 1/2 rosii in bulion
  • busuioc,oregano,cimbru,piper alb,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si limba de vita:

Morcovul, ceapa si usturoiul le-am bagat la robot sa se marunteasca. Se pun la calit in ulei de masline si adaugam si cana de orez. Turnam zeama si condimentele si lasam la foc mic sa se fiarba orezul, se amesteca des ca sa nu se lipeasca. Cand e aproape gata adaugam vinul si feliile de limba intregi sau cubulete (eu le-am facut cubulete), punem si rosiile in bulion, mai condimentam daca este cazul si mai lasam pe foc 5 minute.

Se serveste cald

 

RETETA IN IMAGINI

Orez cu legume si limba de vita-0
Orez cu legume si limba de vita-1
Orez cu legume si limba de vita-2

COMENTARII (30)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

21.08.2012, 21:02

Laly

Laly 1

22.08.2012, 12:06

Buuuuun

Bya Ralu

Bya Ralu 1

22.08.2012, 12:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01