Orez cu spanac si salamelle

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 17 Iun 2014 | 3472 vizualizari

 

Salamelle ,un produs tipic italian din regiunea Lobardia...Este un carnat proaspat ,servit ca felul doi,pregatit la gratar sau intr-o tigaie antiaderenta .

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati salamelle
  • 4 fire ceapa verde
  • 300 gr spanac congelat
  • 2 pahare cu orez
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu spanac si salamelle:

Punem o craticioara cu apa la fiert.Cand apa fierbe,punem sare si adaugam spanacul congelat.Lasam sa fiarba cateva minute dupa care il scurgem de apa.

Punem o tigaie cu putin ulei la foc potrivit.

Ceapa o spalam , o tocam si o punem in tigaie la calit.

Adaugam spanacul bine scurs de apa de fierbere.Amestecam si lasam circa 5 minute sa se caleasca.

Adaugam apoi orezul,sare si piper dupa gust ,5 pahare cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Separat coacem intr-o tigaie antiaderenta carnatii pana se rumenesc usor pe ambele parti.

Se servesc calzi alaturi de orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu spanac si salamelle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

- Andreea - 1

17.06.2014, 20:36

Lia...eu asa i-am cumparat...curatati de invelis si crestati pe lung ...

- Andreea - 1

17.06.2014, 20:38

Cris

MotanLaOale 1

17.06.2014, 21:38

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac