Oua scotiene

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 4093 vizualizari

 

am luat reteta de pe GoodFood

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • 300 g carne tocata
  • 1 lingura mustar
  • 1 ou
  • patrunjel
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • uns
  • faina
  • pesmet
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

 

Fierbem ouale 10 minute dupa care le punem in apa rece.Le curatam de coaja si le dam prin faina.

Amestecam carnea tocata cu mustarul si oul batut.Adaugam patrunjelul taiat,boia de ardei,4 linguri faina,sare si piper dupa gust.Le amestecam bine impreuna.Impartim compozitia in 6.

Punem o bucata pe o folie alimentara(lasandu-i libertate sa se intinda)si il intindem usor.Desfacem o parte a foliei si punem oul in mijloc dupa care cu ajutorul foliei il impaturim in carne dupa care dam folia jos.Asa procedam cu toate ouale si restul de compozitie.

Dupa dam oul prin faina grau-oua batute si pesmet.Le punem in baie de ulei incins si le prajim la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene