Oua umplute

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 15977 vizualizari

 

Pe langa cele clasice cu pateu am experimentat si cu peste afumat vazand undeva pe bucataras.ro ceva asemanator.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • un pachet unt
  • un pateu de ficat mic
  • 100g peste afumat
  • maioneza de casa
  • sare, piper
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

ouale se fierb tari. se pun in apa rece si se curata. Se taie in duoa si galbenusurile se pun egal in doua castroane.

In primul castron punem pateul de ficat, 100g unt, o lingurita de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza.

In al doilea castron punem pestele afumat maruntzit in robot, 100g unt, sare, piper si se amesteca pana la omogenizare.

Jumatatzile de ou se umplu in mod egal cu cele doua paste facute.

Pe fiecare jumatate de ou se pune cu posul (cine are) sau cu punga (cine NU are) maioneza si se orneaza.

Eu le-am ornat simplu dar diferit: cu masline si gogosari acri pe cele cu peste afumat si cu casrtavete acru si gogosari acri pe cele cu pateu de ficat.

Noua ne plac asa simple fara sosuri sau verdetzuri.

Pofta Buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua umplute 76983
retete culinare - Oua umplute 76984
retete culinare - Oua umplute 76985
retete culinare - Oua umplute 76986
retete culinare - Oua umplute 76987

COMENTARII (48)

lia maria 1

12.01.2011, 09:53

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:03

bune si arata frumos

MotanLaOale 1

12.01.2011, 11:33

multzumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S