Oua umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 3784 vizualizari

 

reteta o am dintr-o revista dedicata copiilor..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • pateu de ton
  • 2 cuburi brinza topita
  • sare
  • 6 boabe mazare
  • kechup
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

ouale se fierb si se curata.

se taie fiecare ou la un capat formind pentru fiecare o palarie :).

cu ajutorul unei lingurite scoatem galbenusul care il amestecam cu sare,brinza topita,pateul de ton si putin ulei.amestecam bine.

cu aceasta compozitie umplem ouale.apoi punem la fiecare palaria :) si punem drept ochi boabele de mazare si cu kechup facem gura...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline