Oua umplute cu pate de gasca si rata

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 3185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 pate rata integral
  • 1 pate gasca
  • 150 gr unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 2 catel usturoi
  • 3 linguri mustar
  • gogosari si castraveti pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate de gasca si rata:

Ouale se pun la fiert 7 minute, apoi se pun in apa rece 5 minute pt ca sa se curate de coaja mai bine, apoi le curatam de coaja si le taiem pe lung, scoatem galbenusurile si le punem intru-n bol separat dearece le folosim pentru pasta.

Galbenusurile se freaca bine, se pune sare, piper, adaugam unt si apoi pateurile de rata si gasca si le frecam bine pana se omogenizeaza, fara sa ramana cocoloase.Tocam niste marar verde si usturoi foarte marunt si punem peste compozitie si amestecam bine.

Fiecare jumatate de ou se umple cu compozitie de pasta care se pun pe un platou pe pat de maioneaza.

Ouale se orneaza cu fasii de gogosar in otet si castraveti murati ,masline si frunzulite de marar , patrunjel.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute cu pate de gasca si rata-0
Oua umplute cu pate de gasca si rata-1

COMENTARII (8)

COSTEO

COSTEO 1

04.04.2013, 22:37

ma bucur

Rux

Rux 1

05.04.2013, 21:59

Arata grozav...ce fel de pateu folosesti? Din comert...la cutiute?

COSTEO

COSTEO 1

05.04.2013, 22:45

da din comert la cutiute

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!