Pachetele cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Oct 2013 | 1166 vizualizari

 

pentru aluat m-am inspirat de la aziz

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 10 linguri ulei
  • 7 linguri apa minerala
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 200 g faina
  • esenta vanilie
  • umplutura
  • 400 g branza vaci
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 150 g zahar
  • esenta vanilie
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza:

Aluat: intr-o cratita amestecam 3 lg ulei si 2 lg faina amestecam si punem pe foc cca 1-2 minute amestecand continuuu pana obtinem un sos mai grosut. Intr-un bol adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat elastic.

Intindem aluatul pe masa infainata si ungem aluatul cu sosul pe care l-am pregatit mai devreme.Impaturim foaia in 3, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore.

Intre timp pregatim umplutura: batem cele 2 oua cu zaharul. Adaugam branza, faina, coaja de lamaie rasa si amestecam

Dupa cele 2 ore scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie.Taiem patratele si pe mijloc la fiecare patratel adaugam cate 1 lingura de umplutura. Rulam avand grija sa inchidem si capetele bine.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 25 min. Le lasam sa se raceasca dupa care le pudram cu zahar

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pachetele cu branza 267517
retete culinare - Pachetele cu branza 267518

COMENTARII (19)

RoXx 1

10.10.2013, 13:10

super bune

alilianaa 1

10.10.2013, 14:13

ce-mi plac..

gaby_gabytza 1

10.10.2013, 15:13

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!