Paine cu ou la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 25039 vizualizari

 

Micul dejun de azi.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii paine
  • sunca presata
  • cascaval sau branza topita felii
  • masline
  • cateva felii de rosie
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • piper
  • oregano
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou la cuptor:

Oul se bate cu putin piper si cateva fire de oregano uscat.Se adauga laptele.

Se unge o tava cu unt.Cele trei felii de paine se inmoaie in amestecul de ou cu lapte si se aseaza in tava.Deasupra se pune sunca presata apoi cascavalul(sau branza topita,ce doriti),apoi feliile de rosii si masline taiate bucatele.

Se da la cuptorul incins 45 min.

Se consuma calde sau reci,cu ketcup.

 

TIPS-URI

1

Cine vrea poate sa puna si ciuperci.

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

23.10.2011, 07:43

Apetisant micul tau dejun

LUK 1

24.10.2011, 08:19

bun bun

mihaelar63 1

02.04.2014, 09:45

Un mic -dejun rapid si apetisant !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D