Paine cu ou la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 30794 vizualizari

 

Micul dejun de azi.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii paine
  • sunca presata
  • cascaval sau branza topita felii
  • masline
  • cateva felii de rosie
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • piper
  • oregano
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou la cuptor:

Oul se bate cu putin piper si cateva fire de oregano uscat.Se adauga laptele.

Se unge o tava cu unt.Cele trei felii de paine se inmoaie in amestecul de ou cu lapte si se aseaza in tava.Deasupra se pune sunca presata apoi cascavalul(sau branza topita,ce doriti),apoi feliile de rosii si masline taiate bucatele.

Se da la cuptorul incins 45 min.

Se consuma calde sau reci,cu ketcup.

TIPS-URI

1

Cine vrea poate sa puna si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

23.10.2011, 07:43

Apetisant micul tau dejun

LUK 1

24.10.2011, 08:19

bun bun

mihaelar63 1

02.04.2014, 09:45

Un mic -dejun rapid si apetisant !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute