Paine de casa

de elena1988 in Piine, 31 Ian 2011 | 4056 vizualizari

 

Va promit ca voi posta pasii la painea impletita, atunci ma grabeam si nu am mai stat sa pozez.

 

INGREDIENTE

  • 25 gr de drojdie proaspata
  • sare un varf de cutit
  • apa calda 400 ml
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa:

Drojdia se dizolva in putina apa calda, si sarea. Se pune putina faina se amesteca bine, apoi iarasi apa si faina si tot asa, pana obtineti un aluat bun. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,  apoi se pune pe blat se framanta putin si se impleteste cum vreti, se pune in tava si se mai lasa putin la dospit, se unge cu ou batut deasupra si se baga la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

DIANA B 1

01.02.2011, 09:48

RESPECT !!!

kamy 1

01.02.2011, 20:31

bravo ce bn arata

elena1988 1

03.02.2011, 09:26

Ma bucur ca va place, multumesc pentru comentarii, va pup pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine Pascala