Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Aceste painici,sunt incredibil de bune,dimineata dar si la cina alaturi de un iaurt!!
Facem un aluat din faina,drojdie inmuiata cu putin lapte caldut,ou,sare,unt topit si daca mai e nevoie restul de lapte;
framantam bine aluatul adaugand cate putin ulei iar cand nu se mai lipeste de palme,formam o sfera,o acoperim si o lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;
pe masa presarata cu faina,intindem o foaie nu prea subtire,presaram din belsug cubulete de sunca,cascavalul ras,rulam aluatul,taiem bucati egale pe care le punem intr-un vas termorezistent uns cu unt,mai lasam sa creasca si in vas,ungem cu al doilea ou batut,presaram cu chimion si dam la cuptor 30-40min.
Se servesc calde!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult