Panna cotta cu vanilie

de alldayspice in Bucataras in oras, 27 Sep 2013 | 567 vizualizari

 

Cine nu a incercat panna cotta cu vanilie, acum e momentul!!!

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu vanilie:

Punem intr-o oala smantana, laptele, zaharul, semintele de vanilie si batonul ramas.

Omogenizam foarte bine si punem oala pe argaz; lasam pana aproape de punctul de fierbere (se observa ca pe marginea lichidului se formeaza usoare bule).

Luam de pe foc si incorporam gelatina* stoarsa foarte bine de apa. 

*gelatina am pus-o la inmuiat in apa rece.

Omogenizam foarte bine amestecul, gelatina sa fie dizolvata complet.

Punem tot lichidul in 4 vase de cca 125 ml si lasam la rece minimum timp de 6 ore.

Va recomand sa o pregatiti de pe o zi pe alta. (azi pentru maine)

Gustul delicat si racoritor cucereste pe oricine.

 

*reteta am pregatit-o dupa aparitia in good food de septembrie (pag 76).

 

RETETA IN IMAGINI

Panna cotta cu vanilie-0
Panna cotta cu vanilie-1

COMENTARII (11)

alldayspice 1

30.09.2013, 07:52

alldayspice 1

30.09.2013, 07:53

da, Diaconta, eu sunt, alldayspice! am venit in vizita si pe aici.

diaconta 1

03.10.2013, 13:32

ma bucur foarte bine ai facut pentru ca e frumos la noi
eu sunt cam lipsa o vreme,dar imi revin

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04