Pantera Roz :)

de ana in Prajituri, 17 Ian 2010 | 3332 vizualizari

 

INGREDIENTE

       Blat

  • 3 oua 
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic   Pudding de vanilie 
  • 1 lingura de faina

      Crema 

  • 250 crema de branza
  • 500 ml frisca
  • 1 intaritor de frisca
  • 1 fiola  esenta de vanile 
  • 150 ml sirop de capsuni

       Sirop

  • 100 ml sirop de capsuni
  • 50 ml apa
  • 10-15 ml coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pantera Roz :):

Blatul: Batem albusurile spuma adauga pe rand lingurile de zahar, galbenusurile, adaugam plicul de pudding si lingura de faina. Aluatul il coacem in tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt.


Crema: Batem frisca pana se intareste bine adaugam intaritorul si crema de branza .


Oprim 3 linguri de crema in care adaugam vanilia iar in cealalta adaugam siropul de capsuni. Din crema cu aroma de capsuni oprim 2 linguri pentru ornat.


Blatul il taiem indoua, insiropam partea de jos cu jumatate din sirop adaugam crema cu aroma de capsuni punem celalalt blat il insiropam apoi adaugam crema cu aroma de vanilie .


Ornam dupa preferinte .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pantera Roz :) 13973
retete culinare - Pantera Roz :) 13974

COMENTARII (9)

ana 1

19.01.2010, 12:10

Teo abia astept !

ana 1

19.01.2010, 12:11

ionix asa m-m gandit si eu ceva cu branzica si fructe ,merge de minune dupa atatea mancaruri cu carne ,torturi de cioco

elena1988 1

08.03.2011, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI