Pantera Roz :)

de ana in Prajituri, 17 Ian 2010 | 3397 vizualizari

 

INGREDIENTE

       Blat

  • 3 oua 
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic   Pudding de vanilie 
  • 1 lingura de faina

      Crema 

  • 250 crema de branza
  • 500 ml frisca
  • 1 intaritor de frisca
  • 1 fiola  esenta de vanile 
  • 150 ml sirop de capsuni

       Sirop

  • 100 ml sirop de capsuni
  • 50 ml apa
  • 10-15 ml coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pantera Roz :):

Blatul: Batem albusurile spuma adauga pe rand lingurile de zahar, galbenusurile, adaugam plicul de pudding si lingura de faina. Aluatul il coacem in tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt.

Crema: Batem frisca pana se intareste bine adaugam intaritorul  si crema de branza .

Oprim 3 linguri de crema in care adaugam vanilia iar in cealalta adaugam siropul de capsuni. Din crema cu aroma de capsuni oprim 2 linguri pentru ornat.

Blatul il taiem indoua, insiropam partea de jos cu jumatate din sirop adaugam crema cu aroma de capsuni punem celalalt blat il insiropam apoi adaugam crema cu aroma de vanilie .

Ornam dupa preferinte .

 

RETETA IN IMAGINI

Pantera Roz :)-0
Pantera Roz :)-1

COMENTARII (9)

ana

ana 1

19.01.2010, 12:10

Teo abia astept !

ana

ana 1

19.01.2010, 12:11

ionix asa m-m gandit si eu ceva cu branzica si fructe ,merge de minune dupa atatea mancaruri cu carne ,torturi de cioco

elena1988

elena1988 1

08.03.2011, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!