Papanasi fierti

de ralu_ca in Prajituri, 8 Noi 2014 | 5406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza dulce vaca
  • 200 g gris
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • 70 g unt
  • 200 g pesmet
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti:

Intr-un vas am amestecat branza, grisul, zahar, zahar vanilat si esenta, adaugand ouale pe rand. Am lasat la frigider jumatate de ora. Intr-o tigaie am topit untul, adaugand pesmetul si am amestecat pana si-a schimbat culoarea. Am lasat la racit si rece am adaugat zaharul pudra si scortisoara. Am pus apa la fiert cu putina sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am lasat focul mic si am adaugat bilute formate ( cu mana umeda ). Cand se ridica la suprafata, inseamna ca sunt gata.

Le-am scos si le-am tavalit prin pesmetul preparat asezandu-le pe platou.

Se servesc cu smantana si dulceata de afine...o nebunie !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papanasi fierti 350994
retete culinare - Papanasi fierti 350995
retete culinare - Papanasi fierti 350996
retete culinare - Papanasi fierti 350997
retete culinare - Papanasi fierti 350998
retete culinare - Papanasi fierti 350999
retete culinare - Papanasi fierti 351000
retete culinare - Papanasi fierti 351001
retete culinare - Papanasi fierti 351002
retete culinare - Papanasi fierti 351003
retete culinare - Papanasi fierti 351004
retete culinare - Papanasi fierti 351005
retete culinare - Papanasi fierti 351006
retete culinare - Papanasi fierti 351007
retete culinare - Papanasi fierti 351008
retete culinare - Papanasi fierti 351009

COMENTARII (14)

Rocsi 1

08.11.2014, 20:04

Nu am facut niciodata fierti, dar sigur sunt foarte buni!

Gherca Daniela 1

08.11.2014, 20:58

Bya Ralu 1

09.11.2014, 05:47

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: