Papricas de pui cu smantana si galusti

de ala_oancea in Pui, 13 Iul 2009 | 7159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura Knorr secretul gustului de gaina
  • 1 cub Knorr smantana si patrunjel
  • piper, boia
  • 1 lingura pasta gulas
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • marar
  • Galusti:
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu smantana si galusti:

Se taie pieptul de pui cubulete, se presara Knorr secretul gustului, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana scade apa. Se adauga apoi ceapa si ardeiul tocate, morcovul dat prin razatoare si se lasa pana se inmoaie. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Intre timp se pregateste aluatul de galusti si cu o lingurita se lasa in apa. Cand galustii sunt gata, se amesteca bine faina si smantana, se amesteca putin cu apa fierbinte si se toarna in oala. Se potriveste la gust, se adauga cateii de usturoi dati prin presa si mararul tocat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papricas de pui cu smantana si galusti 6117
retete culinare - Papricas de pui cu smantana si galusti 6119
retete culinare - Papricas de pui cu smantana si galusti 6121

COMENTARII (9)

ala_oancea 1

12.10.2009, 16:45

Multumesc Mirela ! Da, intradevar, nu-i prea sanatos delikatul asta. In ultimul timp am incercat si eu sa renunt la el.

Monicacb 1

11.04.2013, 13:31

Am terminat preparatul, cam multa smantana am scapat insa ,am imbunatatit reteta c-o lingura de gris, deh ,sa nu iasa pietroaie galustile, arata atat de alb, preparatul........sper sa-l manance baietii mei .Multam fain pentru reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D