Paprikas de porc

de AnyCostescu in Porc, 10 Dec 2012 | 3061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 2 ardei grasi rosii
  • 100 ml ulei
  • 50 g paprika
  • 500 ml suc de rosii
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de porc:

Legumele se curata si se taie julien. Se calesc in tigaie in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea, apa cat sa cuprinda legumele si carnea si se lasa la fiert. Cand e aproape gata carnea se pun condimentele, paprika si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba in continuare pana cand carnea e fiarta bine si sosul e legat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paprikas de porc 193084
retete culinare - Paprikas de porc 193085
retete culinare - Paprikas de porc 193086

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

11.12.2012, 10:43

imi place reteta ta

AnyCostescu 1

11.12.2012, 11:20

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D