Pasca cu branza si stafide(fara aluat)

de ela in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 11507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg branza dulce cremoasa de la dr.Oetker,
  • 150gr smantana,
  • 150gr stafide,
  • 6oua,
  • 200gr zahar,
  • 100gr unt,
  • 3linguri faina,
  • 1plic intaritor pt prajitura cu branza de la dr Oetker(optional),
  • 1plic zahar vanilat,
  • esenta de vanilie,
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide(fara aluat):

Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se albesc,adaugam untul moale(lasat cu cateva ore inainte la temperatura camerei),zaharul vanilat si esenta de vanilie,zaharul.Adaugam branza dulce,smantana,praful pentru prajitura,stafidele.

Batem bine albusurile cu un praf de sare si le punem peste compozitia de mai sus.

Compozitia o punem intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu faina si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,o ora.Scoatem si lasam sa se raceasca cateva ore,ornam cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide(fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

ela 1

06.04.2012, 00:05

este si tare buna

Bya Ralu 1

06.04.2012, 23:51

cu siguranta!o fac zilele astea!o sa iti zic cum e

Bya Ralu 1

17.04.2012, 23:34

e minunata ela!am facut-o si eu sambatayammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina de ciocolata