Pasca cu branza si stafide(fara aluat)

de ela in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 8477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg branza dulce cremoasa de la dr.Oetker,
  • 150gr smantana,
  • 150gr stafide,
  • 6oua,
  • 200gr zahar,
  • 100gr unt,
  • 3linguri faina,
  • 1plic intaritor pt prajitura cu branza de la dr Oetker(optional),
  • 1plic zahar vanilat,
  • esenta de vanilie,
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide(fara aluat):

Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se albesc,adaugam untul moale(lasat cu cateva ore inainte la temperatura camerei),zaharul vanilat si esenta de vanilie,zaharul.Adaugam branza dulce,smantana,praful pentru prajitura,stafidele.

Batem bine albusurile cu un praf de sare si le punem peste compozitia de mai sus.

Compozitia o punem intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu faina si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,o ora.Scoatem si lasam sa se raceasca cateva ore,ornam cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasca cu branza si stafide(fara aluat) 100463
retete culinare - Pasca cu branza si stafide(fara aluat) 100464
retete culinare - Pasca cu branza si stafide(fara aluat) 100469
retete culinare - Pasca cu branza si stafide(fara aluat) 100470
retete culinare - Pasca cu branza si stafide(fara aluat) 100471
retete culinare - Pasca cu branza si stafide(fara aluat) 100472
retete culinare - Pasca cu branza si stafide(fara aluat) 100473

COMENTARII (27)

ela 1

06.04.2012, 00:05

este si tare buna

Bya Ralu 1

06.04.2012, 23:51

cu siguranta!o fac zilele astea!o sa iti zic cum e

Bya Ralu 1

17.04.2012, 23:34

e minunata ela!am facut-o si eu sambatayammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55