Pasca fara aluat

de MotanLaOale in Dulciuri, 15 Mai 2014 | 42632 vizualizari

 

Ca de obicei eu fac preparatele traditionale cand am timp. Este foarte buna. Este un inlocuitor de succes al celei cu aluat!

 

INGREDIENTE

  • 700g branza dulce de vaci
  • 6 oua
  • 400g smantana
  • 200g zahar
  • 200g unt
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 200g stafide
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Se pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine.

Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul.

Se adauga pe rand grisul si faina si se mixeaza.

Se adauga si smantana si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga stafidele si se amesteca.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se pune compozitia in tava si se introduce in cuptorul preancalzit 45-50 minute la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca in tava pana a doua zi.

Se scoate din tava, se portioneaza si se servaste.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Dupa ce este scoasa din cuptor se va lasa putin dar este normal.

RETETA IN IMAGINI

Pasca fara aluat-0
Pasca fara aluat-1
Pasca fara aluat-2
Pasca fara aluat-3
Pasca fara aluat-4
Pasca fara aluat-5
Pasca fara aluat-6
Pasca fara aluat-7
Pasca fara aluat-8
Pasca fara aluat-9
Pasca fara aluat-10
Pasca fara aluat-11
Pasca fara aluat-12
Pasca fara aluat-13
Pasca fara aluat-14
Pasca fara aluat-15
Pasca fara aluat-16

COMENTARII (46)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

01.04.2015, 20:05

marcela1979

marcela1979 1

21.04.2016, 15:08

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.04.2016, 16:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!