Pasta de Kapia cu telina

de mihaelar63 in Conserve, 17 Oct 2014 | 3524 vizualizari

 

O pasta usor de preparat pentru iarna care va da culoare si arome fripturilor , ciorbelor sau tocanitelor .

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei Kapia rosii
  • 1 kg telina
  • 3 linguri sare
  • 200 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de Kapia cu telina:

  1. Telina se curata , se spala , se taie felii si se toaca cu ajutorul masinii de tocat .
  2. Ardeii se spala se curata de seminte , se taie felii si se toaca . 
  3. Intr-o oala de inox  cu fundul dublu   puneti la fiert ardeii si telina .
  4. Sarati   si adugati uleiul .
  5. Fierbeti la foc mic  timp de 90 minute .
  6. Pasta este gata  cand uleiul se alege deasupra ca la zacusca . 
  7. La sfarsit se pune putin conservant si se amesteca . 
  8. Pasta se pune cat este calda in borcane bine spalate .
  9. Se infileteaza capacele pe care le-ati sterilizat prin fierbere .
  10. Dunstuiti borcanele la dunst umed 30 minute [ se pun intr-o cratita cu apa si se fierb la foc mic ] .        
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347552
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347553
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347554
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347555
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347556
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347557
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347558
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347559
retete culinare - Pasta de Kapia cu telina 347560

COMENTARII (17)

Reteta-Video 1

17.10.2014, 18:49

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:19

Deja ma gandesc la ce as putea sa o folosesc! Yummy!

Rocsi 1

17.10.2014, 21:11

Bine ai mai zis in introducere

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S