Pasta din pate de gasca cu mix de ardei

de Adi in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2019 | 3599 vizualizari

 

Pasta din pate este unul din aperitivele mele favorite.
De obicei pregatim pateul in casa, din ficat de pui, dar de data aceasta ne-a adus cineva niste pate de gasca și l-am folosit pe acela.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g pate de gasca
  • 1 lingura dulceata de ardei iuti
  • 3-4 felii de gogosari in otet
  • 250 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1/2 lingurita ierburi de gradina
  • sare
  • piper
  • masline si patrunjel verde, pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din pate de gasca cu mix de ardei:

Desfacem conservele de pate si punem continutul lor intr-un vas incapator.

Scurgem feliile de gogosari in otet si le tocam marunt. Le adaugam peste pate impreuna cu dulceata de ardei iuti.

Adaugam si crema de branza, mustarul, ierburile de gradina, putina sare si putin piper.

Amestecam bine toate aceste ingrediente, pana obtinem o pasta omogena.

Servim pasta de pate cu mix de ardei decorata cu masline si patrunjel, pe felii de paine integrala, simpla sau prajita.

O putem servi si ca aperitiv la mesele festive in cupe de ardei, sau in diverse forme din aluat fraged.

O putem folosi si la oua umplute, adaugand in ea si galbenusurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de gasca cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (13)

dantes 1

08.04.2019, 09:18

Buna!

Lau 1

08.04.2019, 11:09

RuxyRux 1

10.04.2019, 17:53

Ce bunatate!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste