Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Vă invit să încercați o mâncărică rapidă de sezon. A ieșit delicioasă.
Păstăile se curăță, se taie în bucăți și se pun la fiert în apă cu sare.
Carnea de pui se spală, se taie cubulețe și se pune la călit în untul topit. Se prăjește pe toate părțile până când se albește.
Ceapa și roșia se curăță, se toacă cubulețe și se pun la călit peste carne.
Păstăile fierte pe jumătate se scurg de apă și se adaugă peste carnea de pui.
Se adaugă sare, condiment pentru carne de pui și boia de ardei dulce și apă cât să le acopere și se lasă la fiert la foc potrivit pentru cca. 30 de minute. Spre final se adaugă bulionul și se mai dă un clocot.
Se presară pătrunjel (preferabil proaspăt, dar eu nu am avut) și se oprește focul.
Mâncărica se servește caldă ca atare sau cu o felie de pâine.
1
în locul untului aromatizat cu usturoi puteți folosi unt simplu și să adpgați usturoi pisat
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult