Pastai galbene cu smantana

de Catalina L in Mancaruri de legume, 11 Aug 2018 | 3875 vizualizari

 

Ce bunatate, imi aduc aminte cand eram mica nu prea apreciam, dar tatalui meu ii placeau la nebunie.
Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. O minunatie!
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/pastai-galbene-cu-smantana.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g de pastai galbene
  • 2 linguri samantana
  • 50 ml de lapte
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 catel de usturoi
  • paprika afumata
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • cimbru uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene cu smantana:

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt si usturoiul tocat in uleiul fierbinte.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Turnati smantana si laptele. Presarati cimbru uscat deasupra.

Amestecati si fierbeti la foc mic 3 minute.

Puneti sare si piper, presarati paprika.

Serviti cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ciuperci cu smantana si usturoi