Paste cu creveti

de papabundetot in Farfalle, 14 Iun 2013 | 1420 vizualizari

 

Daca nu aveti timp sau pur si simplu nu va place sa stati prea mult in bucatarie acest fel de mancare este una din variantele ideale de a gati ceva gustos si rapid pentru cei dragi.

Dureaza foarte putin prepararea acestui fel de mancare si va iesi delicios indiferent ca sunteti sau nu experimentati in ale bucatariei. Pentru acest preparat am folosit:

 

INGREDIENTE

  • Paste Barilla (in functie de cate persoane aveti la masa)
  • creveti congelati decorticati
  • 250-300 gr smantana de gatit
  • 150 ml sos soia,
  • 1 catel usturoi curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu creveti:

Pastele le-am pus la fiert in apa cu sare (daca nu saram apa in care fierb pastele este foarte greu ca mai apoi sa le dati gust) conform indicatiilor de pe ambalaj,in cazul meu 10 min. Intr-o tigaie pe aragaz am pus unt si putin ulei,catelul de usturoi l-am tocat marunt si l-am pus la calit,i-am adaugat sos soia si curry si mai apoi crevetii spalati in prealabil si uscati cu un prosop de hartie. Am lasat totul pe foc cam 7-8 minute pana s-au facut crevetii,intre timp pastele s-au fiert,le-am trecut prin jet de apa rece pentru a opri procesul de fierbere al lor si le-am lasat deoparte. Dupa timpul de gatire alocat crevetilor am mai pus peste ei 150 ml smatana de gatit,am mai lasat totul 1 minut pe foc si gata.

Dupa ce am oprit focul am adaugat si pastele,am amestecat totul bine si am tocat cateva frunze de ceapa verde deasupra pentru un aspect mai…fresh.

Pofta mare!

 

COMENTARII (3)

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:10

bune

iri_iri 1

14.06.2013, 18:19

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: