Paste cu ton

de nyana in Paste, 13 Dec 2009 | 7661 vizualizari

 

simplu si f bun

 

INGREDIENTE

  • o punga de paste(pot fi orice paste de orice forma si dimensiune mai putin macaroane)
  • 2 conserve de ton in ulei  sau cu piper
  • o ceapa rosie
  • sare ,piper
  • o cutiuta de porumb mica
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se fierb pastele bine se scurg si se pun intr-un castron mare , se adauga conservele cu ton ,porumbul ,uleiul, sarea si piperul si se amesteca bine. Ceapa rosie se taie rondele subtiri si se adauga la sfarsit amestecand inca o data.

pofta buna

 

TIPS-URI

1

se mai poate pune 1 ardei rosu

RETETA IN IMAGINI

Paste cu ton-0
Paste cu ton-1

COMENTARII (2)

luminita20_2006

luminita20_2006 1

14.12.2009, 22:42

mm f bun

liana_geicu

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:07

hmm...ton...vreau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!